POKé & ZO SPIJKENISSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 375 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké & Zo Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 20:29 Heel lekker en kwam sneller dan verwacht
23 jul 2024 om 17:13 Mijn bestelling was later hadden wel netjes gebeld dat ze geen bezorger beschikbaar hadden hierdoor was het geen wat warm had moeten zijn koud en slap was. Voor de rest Pokebolws waren goed. Alleen jammer van de bezorging
14 jul 2024 om 21:34 As goed optijd en goed verzorgd
12 jul 2024 om 14:01 De bowls zijn echt wel het lekkerst wat ik ooit op heb maar ze zijn wel aan de prijs. Als ze goedkoper zouden zijn. Onder de 10,- dan zou ik er vaker en meer halen. Als ik nu voor het gezin 4 bowls en wat lekker haal ben ik rond de 60 euro kwijt
11 jul 2024 om 22:46 Erg smakelijk, dit keer met alles erop en erbij!
11 jul 2024 om 19:55 Lekker!
7 jul 2024 om 9:34 Wij bestellen wekelijks bij Poke & zo! Goede service + fantastisch eten, Ik heb het idee dat jullie het super druk hebben, wat ik helemaal begrijp! Bedankt Poke & zo
6 jul 2024 om 19:46 Zonder twijfel lekkerste en gezondste eten in Spijkenisse. Bezorgtijd is idd wat langer maar dat staat er wel bij vermeld. Lage cijfer absoluut onterecht!
5 jul 2024 om 21:05 Verder prima hoor, alleen jammer dat het toch wel even duurde . Nadeel is dan dat de hamburgers koud waren . Maar niet minder lekker .
3 jul 2024 om 6:50 Bestelling was te laat en de dingen die knapperig horen te zijn waren slap. Dus te lang in het bakje gestaan. Te weinig vis en teveel saus. Jammer, was altijd zo tevreden over de kwaliteit van de locatie Hellevoetsluis.
2 jul 2024 om 20:51 16:00u besteld voor 18:30u, nog 3 kwartier te laat.
30 jun 2024 om 23:50 Het eten was goed.Ze waren de extra wasabimayo vergeten,maar kwamen dit direct na bellen brengen.De wachttijd was echter ruim 90 minuten (was 50 aangegeven) waarvan de laatste 25 minuten de status op bezorgen stond.Dit kan echt niet zonder mededeling